New-build

As an NVM new-build specialist, Hallie & Van Klooster would like to participate in this city. We rent and sell their new construction projects for many developers. The Amsterdam metropolitan region is our field of activity and we have a good sense of area positioning and branding of unexplored territory. For example, we were involved from the start in putting Overhoeks and IJburg on the map.

In addition to large project developers, we also serve housing corporations throughout the city and are involved in self-build projects, MO and CPO. At Hallie & From Klooster we offer our business clients thorough advice, unburdening and a dynamic approach.

IJburg (Haveneiland, Rieteilanden en Centrumeiland)

Advisering, meedenken met gebiedsontwikkeling, (inhoudelijke) voorbereiding en projectcoördinatie, verkoop en verkoopmanagement en verhuur van projecten op IJburg (Haveneiland, Rieteilanden, Centrumeiland).

Overhoeks (Noordelijke IJ-oevers)

Advisering, (inhoudelijke) voorbereiding en projectcoördinatie, verhuur, verkoop en verkoopmanagement van diverse projecten in Overhoeks.

Houthavens

Advisering in tenderfase, meedenken met ontwikkeling, (inhoudelijke) voorbereiding en projectcoördinatie, verkoop en verkoopmanagement van projecten in Houthaven zoals Narvaeiland, Revaleiland en Memeleiland.

Buiksloterham

Advisering, meedenken met ontwikkeling, (inhoudelijke) voorbereiding en projectcoördinatie, verkoop en verhuur van projecten in Buiksloterham.

Zeeburgereiland

Advisering, meedenken met ontwikkeling, (inhoudelijke) voorbereiding en projectcoördinatie, verkoop en verhuur van projecten op Zeeburgereiland.

De Verbinding, Spaarndammerbuurt

Advisering, verkoopvoorbereiding en verkoop eengezinswoningen en herenhuizen. Verkoopmanagement voor Heijmans.

Stadstuin Overtoom (Nieuw west)

Adviseren, verkoopvoorbereiding en verkoop van woningen en appartementen in het duuzame nieuwbouw project “Stadstuin Overtoom”.

De Heelmeesters (Oost)

Regiemakelaar voor verhuurteam, opstellen communicatieplan, verhuurmanagement, eerste verhuur van 162 vrije sector huur-appartementen.

Het Haarlemmerplein (Centrum)

Advisering, (inhoudelijke) voorbereiding en projectcoördinatie, communicatie met belangstellenden gedurende jarenlange bouwstop, verkoop en –management.

Wiener & Co (Centrum)

De Pijp 19 (De Pijp)

Advisering, (inhoudelijke) voorbereiding en projectcoördinatie, verkoop en verkoopmanagement.

De Smaragd (Indische Buurt)

Advisering, (inhoudelijke) voorbereiding en projectcoördinatie, verkoop en verkoopmanagement.

Londenhave, Weidevenne Purmerend

Olympus Wonen, Almere

Carte Blanche, Nieuw West

Advisering, verkoopvoorbereiding en verkoop.

I Am Livin Nieuw West

Advisering, verkoopvoorbereiding en verkoop nieuwbouw eengezinswoningen in verschillende fases.

De Acht, Amstelkwartier

Bijlmermeer - Zuid-Oost

Advisering, meedenken met ontwikkeling, (inhoudelijke) voorbereiding en projectcoördinatie, verkoop van diverse koopprojecten zoals Florena en Nieuw Grunder.

Argentinie, Oostelijke Handelskade

Advisering, verkoopvoorbereiding en verkoop nieuwbouwappartementen in meerdere gebouwen aan de Oostelijke Handelskade

Collage en Op en Top Wonen – Bos&Lommer

Advisering, verkoopvoorbereiding en verkoop nieuwbouw.

Dok1620

In DOK1620 woon je in een hedendaags pand voorzien van alle gemakken met water en groen in de directe omgeving. De vijf urban chic stadswoningen liggen direct aan het sfeervol aangelegde Albert Molhof. Bepaal zelf om de rust of de reuring op te zoeken.

IJgenwijs-centrumeiland-IJburg

Wonen in een gezonde omgeving. Meer licht, lucht en ruimte. Tussen groen en aan het water. Op een eiland vlak bij de stad, waar elke dag voelt als vakantie. Met modern comfort en 100% duurzaamheid. In ‘IJgenwijs’ op Centrumeiland komen al je wensen uit. Laat je verrassen!

LIFE

In het hart van de Houthaven staat LIFE. In LIFE zijn 59 vrije sector huurappartementen voor betrokken 50-plussers te huur. Hier wonen mensen die zorgen voor en geven om elkaar. Die samen volop in het leven staan.

Top-Up

Top-Up biedt 28 woonwerklofts in de Buiksloterham. Het gebouw levert een bijzondere combinatie op van rauw industrieel beton en moderne architectuur. Het gebouw is flexibel en circulair: de functie van het gebouw kan veranderen en de bouwmaterialen kunnen worden hergebruikt.

Marktkwartier-West

Mooijburg Waterzicht

Een maisonnette met tuin en balkon van circa 116 m2!

Mooijburg Plein

Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op centrumeiland komen ongeveer 1.300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen.

Sky Villas BOLD

Op bijna 75 meter hoogte vormt de skyline van Amsterdam het woondecor voor de 4 exclusieve Sky Villa’s in BOLD Amsterdam. Circa 188 tot 453 vierkante meter pure luxe, gelegen op de hoogste woonlagen van markante highrise aan het IJ.

De IJlanders

Helemaal wonen zoals jij dat wil... Altijd al op een uniek eiland willen wonen in de stad? In een woning die je zelf mede-ontworpen hebt? Dat is nu mogelijk! Op kavel 13 van Centrumeiland in IJburg is een CPO-traject van start gegaan.