Previous | Next

Woiskistraat 104 Amsterdam

Amount € 520.393 v.o.n.

Save property
This apartment is Sold

Description

Mooi nieuwbouw wonen met eigen parkeerplaats!

Een mooi nieuwbouwappartement van circa 99 m2, gelegen de 3e etage. Een ruime doorzon woonkamer met open keuken en entree naar het zonnige balkon op het westen. Verder zijn er twee grote (slaap) kamers, een badkamer, en een ruime inpandige technische ruimte. Ook is er een eigen parkeerplaats. Dat is nieuw en comfortabel wonen in Mooijburg Park! De koopsom is € 520.393 v.o.n. inclusief parkeerplaats en op basis van een jaarlijkse canonbetaling.


Mooijburg Park, duurzaam wonen
------------------------------------
Park, gelegen op kavel 7-06, maakt onderdeel uit van een nagenoeg vierkant nog te bouwen nieuwbouwwoonblok, gelegen op de hoek van de toekomstige Tip Maruggstraat en de Woiskistraat. Het gaat om de zuid-zuidoosthoek van het woonblok en er worden 18 appartementen gerealiseerd. De ligging is ideaal, want de binnenzijde is geheel gericht op het westen en biedt uitzicht op de ruime binnentuin of – tuinen. Het gebouw wordt met name zeer duurzaam en met veel hout ontwikkeld. Je werkt samen met de ontwikkelcombinatie Natrufied-DGV Group, een samenwerkingsverband van een duurzaam architect en duurzaam ontwikkelaar, die hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend hebben. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt met een EPC van -0,2, waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is. Uiteraard heb je nog invloed op de afwerking van het eigen appartement!.


Laatste appartement!
----------------------------
Bijna alle appartementen van Park zijn verkocht en met de groep kopers van dit mede-opdrachtgeverschapsproject (MO project) is het traject in volle gang. Wil je ook graag mooi wonen op Centrumeiland, sluit dan snel aan en koop dit appartement. Interesse?. Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6816 716 of projecten@hallie-vanklooster.nl) en vraag de uitgebreide informatie aan, zoals het concept ontwerp en plattegronden van de nog beschikbare woning.


Het gebouw
----------------
Het gebouw bestaat straks uit 5 verdiepingen op de hoek van blok 7 die is voorzien van groene binnentuinen. Een gedeelte van het project kijkt aan de andere zijde uit op een parkje. Er komen in totaal 18 appartementen. Houd u er svp rekening mee dat een en ander, zoals de uitvoering en het exacte aantal m2 woonoppervlak nog aan wijzigingen onderhevig kan zijn gezien de aard van het project.


Locatie
---------
Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op Centrumeiland komen ongeveer 1.300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke ‘stadshart’ van IJburg, met winkelvoorzieningen en het grote stadsstrand, uitkijkend over het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met een intiem binnenmilieu. De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.


Interesse?
-------------
Indien je concrete interesse hebt dan horen wij dat graag en nodigen wij je graag uit voor een informatief gesprek. Van belang is te vermelden dat aankoop alleen voor eigen bewoning mogelijk is (zelfbewoningsplicht voor zelfbouw voor 5 jaar). Het is niet mogelijk deze woning als beleggingsobject te kopen. Wil je daarna daadwerkelijk instappen en een appartement kopen, dan is de volgende stap om de intentieverklaring dat je aan het project wilt deelnemen te tekenen. Deze verklaring is niet vrijblijvend, je gaat hiermee een overeenkomst met het project aan. Je tekent daarmee ook voor de verplichting om €2.500 optiegeld te betalen. Tot aan het moment van koop-/aanneemovereenkomst zijn er geen verdere financiële verplichtingen. Het optiegeld is niet terugvorderbaar, maar wordt wel in mindering gebracht op de totale aankoopsom.


Graag tot ziens bij Mooijburg Park!
------------------------------------------
Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6816 716 of projecten@hallie-vanklooster.nl) en vraag de uitgebreide informatie aan, zoals het concept ontwerp en plattegronden en de concept prijslijst.
Read full description

Features

Build number
App. nr 4

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Upper-floor apartment
Year of construction
2022

Details

Building plot ready for construction
No
Location
By a park, In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
99 m²
Volume
297 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1
Number of floors
1
Number of bathrooms
1
Bathroom amenities
Shower, Toilet, Washbasin
Kitchen type
Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
driedubbel glas, volledig geisoleerd
Heating type
Full floor heating, Heat pump

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No

Parking

Facility
Parking garage
Parking capacity
1

Storage space

Facilities
Elevator, Solar thermal collectors, zonnepanelen
View all features

Map Woiskistraat 104 Amsterdam

Share this property