Previous | Next

Woiskistraat Amsterdam

Amount € 585.393 v.o.n.

Save property
This apartment is Sold

Description

MOOIJBURG PARK
Duurzaam wonen zoals jij het wilt!


Wonen op Centrumeiland voor circa 517.000 v.o.n. op basis van een jaarlijkse canonbetaling!

Je appartement en het gebouw laten bouwen zoals jij dat wilt, maar zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken? Dus zonder zelf de voorfinanciering te hoeven betalen en door het proces aan de professionals over te laten? Als je dat aanspreekt is het mede-opdrachtgeverschapsproject Mooijburg Park wellicht iets voor jou!

Mooijburg Park
-------------------
Park, gelegen op kavel 7-06, maakt onderdeel uit van een nagenoeg vierkant woonblok, gelegen op de hoek van de toekomstige Tip Maruggstraat, Woiskistraat en de Cola Debrotstraat. Het gaat om de zuid-zuidoosthoek van het woonblok en er worden 18 appartementen gerealiseerd. De ligging is ideaal, want de binnenzijde is geheel gericht op het westen en biedt uitzicht op de ruime binnentuin of – tuinen. Het gebouw wordt met name zeer duurzaam en met veel hout ontwikkeld. Je werkt samen met de ontwikkelcombinatie Natrufied-DGV Group, een samenwerkingsverband van een duurzaam architect en duurzaam ontwikkelaar, die hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend hebben. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt met een EPC van -0,2, waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is. Uiteraard heb je ook invloed op de indeling van het eigen appartement!.

Appartement bouwnummer 12
------------------------------------
Op de 3e verdieping ligt dit ruime appartement van 110 m2 met een grote living en aansluitend eetkamer met open keuken. De woning beschikt over twee slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Wilt u de indeling in overleg wijzigen, bv met een extra slaapkamer? Dat kan! Vanuit de woning kijk je uit op een leuk parkje en ligt de buitenruimte zuidgericht.


Verkoop gestart!
--------------------
De appartementen van Park zijn nu in verkoop! Onlangs zijn we met de groep kopers het samenwerkingstraject opgestart. Wil je dus ook meedenken over het gebouw waarin je straks gaat wonen, sluit dan snel aan. Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6816 716 of projecten@hallie-vanklooster.nl) en vraag de uitgebreide informatie aan, zoals het concept ontwerp en plattegronden en de concept prijslijst.

De woningen
----------------
Het gebouw bestaat straks uit 5 verdiepingen op de hoek van blok 7 die is voorzien van groene binnentuinen. Een gedeelte van het project kijkt aan de andere zijde uit op een parkje. Er komen in totaal 18 appartementen. De nog beschikbare appartementen zijn circa tussen de 89 en 111 m2 hebben allemaal een mooie buitenruimte. De richtprijzen van de nog beschikbare appartementen liggen tussen de € 517.000 en € 559.300. De richtprijzen zijn vrij op naam en gaan uit van een basisprijs voor de woning met binnenwanden en -deuren, elektra- en leidingwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie. Een eventuele tuin, een balkon groter dan 4 m2 en dergelijke komt hier nog bovenop. De richtprijzen zijn exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon (dus op basis van een jaarlijkse canonbetaling), inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats. Houd u er svp rekening mee dat een en ander, zoals het exacte aantal m2 woonoppervlak aan wijzigingen onderhevig is gezien de aard van het project.

Locatie
---------
Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op Centrumeiland komen ongeveer 1.300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke ‘stadshart’ van IJburg, met winkelvoorzieningen en het grote stadsstrand, uitkijkend over het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met een intiem binnenmilieu. De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.

Interesse?
-------------
Indien je concrete interesse hebt dan horen wij graag voor welke woning(en). Vervolgens kijken we of die beschikbaar zijn en dan nodigen wij je graag uit voor een informatief gesprek. Van belang is te vermelden dat aankoop alleen voor eigen bewoning mogelijk is (zelfbewoningsplicht voor zelfbouw). Het is niet mogelijk deze woning als beleggingsobject te kopen.

Kopen?
----------
Wil je daarna daadwerkelijk instappen en een appartement kopen, dan is de volgende stap om de intentieverklaring dat je aan het project wilt deelnemen te tekenen. Deze verklaring is niet vrijblijvend, je gaat hiermee een overeenkomst met het project aan. Je tekent daarmee ook voor de verplichting om €2.500 optiegeld te betalen. Tot aan het moment van koop-/aanneemovereenkomst zijn er geen verdere financiële verplichtingen. Het optiegeld is niet terugvorderbaar, maar wordt wel in mindering gebracht op de totale aankoopsom.

Graag tot ziens bij Mooijburg Park!
------------------------------------------
Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6816 716 of projecten@hallie-vanklooster.nl) en vraag de uitgebreide informatie aan, zoals het concept ontwerp en plattegronden en de concept prijslijst.
Read full description

Features

Build number
12

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Upper-floor apartment
Year of construction
2021

Details

Building plot ready for construction
No
Location
By a park, In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
116 m²
Volume
320 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1
Number of floors
1
Number of bathrooms
1
Bathroom amenities
Shower, Toilet, Washbasin
Kitchen type
Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
driedubbel glas, volledig geisoleerd
Heating type
Full floor heating, Heat pump

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No

Parking

Facility
Parking garage
Parking capacity
1

Storage space

Facilities
Elevator, Solar thermal collectors, zonnepanelen
View all features

Map Woiskistraat Amsterdam

Share this property