Previous | Next

Trimurtistraat Amsterdam

Save property
This apartment is Sold conditionally

Description

Omgeven door pleinen en autoluwe straatjes, ligt deze maisonette op de hoek van het nieuw te bouwen kleinschalige, complex IJgenwijs. Dit type maisonette noemen we niet voor niets een 'special'. De specials in IJgenwijs bieden, de naam zegt het al, iets bijzonders. Deze dubbellaagse hoekmaisonnette is de grootste woning van IJgenwijs en heeft in de hoek van de voorgevel op de eerste verdieping een ruime loggia van bijna 10 m². De maisonnette heeft uitzicht op de straatzijde én het omringende Srefidensiplein richting het Noorden. Deze woning valt onder een van de specials doordat hier eenvoudig een woon-werkwoning van gemaakt kan worden. Daarnaast is deze woning zeer geschikt voor bijv. samenwonen met een mantelzorger of een au pair.

IJgenwijs wordt gerealiseerd in het hart van het Centrumeiland. Op deze unieke locatie, omgeven door het water van het IJmeer, is het rechtsaf voor het strand en linksaf voor alles wat IJburg en natuurlijk Amsterdam je te bieden hebben.

Wonen in IJgenwijs
De 34 duurzame koopwoningen variëren in grootte en in type, met afmetingen vanaf 60 m2 tot ruim 150 m2. Alle woningen hebben een tuin of royale buitenruimte. Ook is er een gemeenschappelijke buitenruimte op de begane grond. De woningen zijn goed op de zon georiënteerd.

Duurzaam
Ook je energiekosten zijn laag door het duurzame ontwerp met een uitzonderlijke Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van -0,3. EPC zegt iets over hoe zuinig het gebouw is. Hoe lager de EPC, hoe minder energie je verbruikt. Om deze waarde te bepalen, wordt alleen het energieverbruik gemeten dat direct te maken heeft met het gebouw zoals isolatie, verwarmen en koelen, ventileren en verlichting. Een EPC van 0 betekent dat het gebouw energieneutraal is. In het geval van IJgenwijs slaat het gebouw zelfs meer energie op, dan dat verbruikt wordt.

Locatie & voorzieningen
Op Centrumeiland IJburg woon je in een prachtige, groene en waterrijke omgeving, met het centrum van Amsterdam onder handbereik. Een eiland met brede oevers en een beschut binnengebied met kleine winkels, speciaalzaken en horeca. Maar ook een grote supermarkt voor je dagelijkse boodschappen, scholen en zelfs een kleinschalige jachthaven. Hier wordt IJgenwijs gerealiseerd, in het hart van Centrumeiland. Op deze unieke locatie, omgeven door het water van het IJmeer, is het rechtsaf voor het strand en linksaf voor alles wat IJburg en natuurlijk Amsterdam je te bieden hebben.
Centrumeiland ligt aan de oostzijde van IJburg, grenzend aan Haveneiland-Oost. De wijk is ontsloten met de IJ-tram, een snelle en rechtstreekse verbinding met het centrum van Amsterdam. Tot recent was het een nog onontgonnen gebied.

Goed wonen:
• Natuurrijke omgeving met veel groene plantsoenen
• Scholen, kinderopvang, supermarkten
• Ruimbaan voor voetgangers, fietsers en buitenspelende kinderen
• Veel speelmogelijkheden
• Recreatie / sportgelegenheden
• Autoluwe wijk
• Binnen 20 minuten op Centraal Station met de tram
• Dichtbij het strand met watersportmogelijkheden op loopafstand
• Gezellige haven met restaurants

Bel ons voor meer informatie of neem kijkje op de project website.


De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Read full description

Features

Build number
5

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Ground-floor apartment
Building type
Ground-floor apartment
Year of construction
2021

Details

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood, Freestanding, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No
Roof covering
Flat roof

Surface Area and Volume

Floor space
177 m²
Volume
506 m³

Layout

Number of rooms
4
Number of bedrooms
2
Number of floors
5
Number of floors
2
Number of bathrooms
1
Bathroom amenities
Shower, Washbasin
Kitchen type
Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
volledig geisoleerd
Hot water installation
District heating

Land registry details

Cadastral designation
Amsterdam AU 3974
Ownership structure
Leasehold

Outside Area

Garden type(s)
Backyard
Main garden type Main garden type
Backyard
Main garden area
10 m²
Main garden at the back
Yes
Landscape main garden
Southwest
Total area
10 m²

Parking

Facility
Parking garage
View all features

Map Trimurtistraat Amsterdam

Share this property