Previous | Next

Tip Maruggstraat Amsterdam

Asking price € 728.992 v.o.n.

Save property
This apartment is Sold

Description

Penthouse Waterzicht

De penthouses in MOOIJBURG WATERZICHT beloven heel bijzonder te worden. Bovenin het nieuw te bouwen complex, dat aan het water komt te liggen en zich helemaal richt op de zon. Dat staat garant voor uitzicht en licht.
De entree is op de derde verdieping. Daar is ook voldoende ruimte voor twee ruime slaapkamers en een badkamer.
Een trap voert naar boven, naar de vierde verdieping, waar de woonkamer en woonkeuken zich uitstrekken aan de voorzijde, de waterzijde, met vol zicht op IJburg. Aan de koelere achterzijde zijn nog eens twee slaapkamers gesitueerd en ook weer een badkamer. Deze indeling kan. Anders is ook mogelijk. Het is grotendeels aan jou.

MOOIJBURG - WATERZICHT gaat een markante verschijning worden op Centrumeiland. De plannen liggen er voor een fraaie houten gevel met verspringende raampartijen, balkons of loggia's en glazen kassen. Een gevel die uitnodigt om te blijven kijken. En achter die boeiende gevel biedt MOOIJBURG - WATERZICHT verschillende type woningen. Van comfortabele appartementen tot een fijne gezinswoningen in de vorm van een maisonnette. En van woonwerkwoningen met dektuin tot fantastische penthouses.
De groottes van de beschikbare woningen variëren van zo'n 93 m2 tot maar liefst 139 m2 GO. En ook de buitenruimtes zijn verschillend van grootte.

MedeOpdrachtgever
MedeOpdrachtgeverschap (MO) betekent dat je zelf meebeslist over je woning en over het gehele complex. Het komt er op neer dat je je woning laat bouwen zoals jij dat wilt, maar zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken. Dus zonder zelf de voorfinanciering te hoeven betalen en door het proces aan de professionals over te laten. Bij MOOIJBURG - WATERZICHT zijn dat Natrufied Architecture en DGV Group.

Afhankelijk van de wensen van de MO-ers kan er ook een gemeenschappelijke ruimte komen. Maar ook kan men besluiten om geen gemeenschappelijke ruimten toe te voegen. Natrufied en DGV Group werken graag met jou als toekomstig eigenaar en bewoner samen om dat te maken waar echt behoefte aan is.

Duurzaam
Dat is nog niet alles. MOOIJBURG - WATERZICHT wordt een duurzame ontwikkeling. Natrufied Architecture en DGV Group hebben hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is.


Richtprijzen
Het is mede aan jezelf om het penthouse vorm te geven. Dat maakt ook dat er nu nog geen vastomlijnde prijzen te geven zijn. We kunnen wel een richting geven. De richtprijzen gaan uit een basisprijs van zo'n € 4.700 per vierkante meter. Dat is de prijs voor een basis met binnenwanden en -deuren, elektra- en leidingwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie. De tuin, een loggia of andere buitenruimte komt daar nog bovenop. De richtprijzen zijn bovendien exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon (dus op basis van een jaarlijkse canonbetaling), inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats.

Parkeren
Het parkeren dient inpandig gerealiseerd te worden, maar een parkeerplaats is niet verplicht. Deze kan bijgekocht worden. De richtprijs voor een parkeerplaats komt uit op circa €30.000 v.o.n. exclusief afkoop erfpacht.

Erfpacht en zelfbewoning
MOOIJBURG - WATERZICHT wordt gebouwd op erfpachtgrond, eeuwigdurende erfpacht. Er is keuze in het betalen van een jaarlijkse canon of een afkoopsom van de erfpachtcanon. De gemeente heeft een zelfbewoningsplicht van 5 jaar ingesteld. Verhuur, huur of onderhuur is niet mogelijk.

Is je belangstelling gewekt? Bel ons gerust voor meer informatie.


De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Read full description

Features

Build number
ph-02

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Penthouse
Building type
Penthouse
Year of construction
2022

Details

Location
By a waterway, Waterside, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No
Roof covering
Flat roof

Surface Area and Volume

Floor space
148 m²
Volume
400 m³

Layout

Number of rooms
5
Number of bedrooms
4
Number of floors
2
Number of floors
2
Number of bathrooms
2
Bathroom amenities
Shower, Toilet, Washbasin
Kitchen type
Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
volledig geisoleerd
Hot water installation
District heating

Land registry details

Cadastral designation
Amsterdam AU 3744
Ownership structure
Leasehold

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No

Parking

Facility
Parking garage
View all features

Map Tip Maruggstraat Amsterdam

Share this property