Previous | Next

Waterwoning type B Amsterdam

Amount € 550.000 v.o.n.

Save property
This apartment is Sold

Description

Helemaal wonen zoals jij dat wil...

Altijd al op een uniek eiland willen wonen in de stad? In een woning die je zelf mede-ontworpen hebt? Dat is nu mogelijk! Op kavel 13 van Centrumeiland in IJburg is een CPO-traject van start gegaan. Hier bouwen wij een bijzonder woongebouw op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Ons CPO-project geeft je de ruimte een geheel eigen invulling te geven aan je woning, binnen het collectieve casco. Ook zorgt de CPO opzet ervoor dat je al je nieuwe buren kent voordat je er woont, zodat je de eerste keer dat je de sleutel omdraait je al thuis voelt bij De IJlanders!

...op een fantastische locatie aan het IJ?
Het woongebouw De IJlanders is gelegen in de prachtige waterrijke omgeving van natuurgebied IJmeer. Daarmee heb je het water direct voor de deur! De woningen van De IJlanders zijn karakteristiek, duurzaam, energieneutraal en klaar voor de toekomst. En dat op Centrumeiland, hét zelfbouweiland van Amsterdam. Hier dragen de bewoners allemaal bij aan de uitstraling van de wijk.

Verschillende woningen: voor ieder wat wils
Bij De IJlanders kun je kiezen uit grondgebonden woningen met tuin, studio’s of stoere stadswoningen met uitzicht over het water. In de twee bouwblokken komen in totaal acht hoogwaardige woningen met royale buitenruimtes. Binnen het bouwblok worden verschillende soorten woningen aangeboden. Zo worden er grondgebonden woningen met tuin gemaakt, maar ook drie- en vierlaagse stadswoningen met terras en uitzicht op het water. Ook een compacte studio behoort nog tot de mogelijkheden. Bovendien liggen alle woningen aan een royale, gemeenschappelijke binnentuin. De keuze is aan jou!

Vijf woningtypologieën
Kies de woning die bij je past. Het woongebouw van De IJlanders heeft vijf typen woningen, verdeeld over Blok A (stadszijde) en Blok B (waterkant). Alle woningen kijken uit op een gemeenschappelijke groene binnentuin.

Autoluw & groen
De wijk is autoluw. Parkeren kun je aan de binnenzijde van blok 13, direct aan huis. Zo blijven de straten bijna vrij van verkeer en kunnen kinderen onbezorgd in een groene autovrije omgeving spelen. Centrumeiland combineert het beste van twee werelden!

Duurzaam & rainproof
Een duurzaam en rainproof gebouw neerzetten, dat zijn belangrijke onderdelen in ons plan. Zo wordt alle energie in de wijk zo veel mogelijk lokaal opgewekt. Daarnaast wordt voor het leveren van warmte gebruik gemaakt van een WKO-systeem (Warmte Koude Opslag). De koeling krijg je er direct bij, zodat je comfortabel kan genieten van een warme zomerdag! Het regenwater wordt zoveel mogelijk geborgen en hergebruikt.

De woningen zijn gasloos en klaar voor de toekomst. Ze worden zeer duurzaam en energiezuinig uitgevoerd met vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en een warmte-terugwinning (WTW) installatie. Dit alles biedt een comfortabel woonklimaat en zorgt natuurlijk ook voor een lagere energierekening.

Parkeren
Parkeren gebeurt op het kavel. Er zijn in totaal circa vier parkeerplaatsen beschikbaar voor de bewoners, met de mogelijkheid voor een dubbellaags parkeersysteem, zodat er in totaal acht plekken kunnen komen. De parkeerplaatsen liggen aan de gemeenschappelijke binnentuin waar ook de fietsenberging is gelegen. Vanaf de binnenplaats zijn de woningen eenvoudig te bereiken.

Erfpacht, grootte en prijzen
De IJlanders wordt gebouwd op erfpachtgrond (eeuwigdurende erfpacht) en de genoemde prijzen zijn op basis van de betaling van een jaarlijkse indexcanon. De vierkante meters en kosten zijn nog indicatief, het ontwerp is nog in ontwikkeling. De kosten zijn inclusief de voor te financieren kosten voor de planontwikkeling en exclusief een overdekte parkeerplaats (Euro 27.500 v.o.n. op basis van een jaarlijkse indexcanon). Kijk voor meer informatie over kosten en financiering op de website van De IJlanders

Deelnemen aan onze Bouwgroep? Schrijf je in via de website en dan maken we samen je droomwens waar!
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Canal-side property
Building type
Mid-terrace
Construction period
vanaf 2021 t/m 2030

Details

Building plot ready for construction
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
111 m²
Volume
335 m³

Layout

Number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of floors
3
Number of bathrooms
2
Bathroom amenities
Double washbasin, Shower, Bathtub, Toilet
Kitchen type
Open-plan kitchen

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No
View all features

Map Waterwoning type B Amsterdam

Share this property