Previous | Next

Stadsappartement - 2 kamers Amsterdam

Amount € 380.400 v.o.n.

Save property
This apartment is Sold

Description

GROEN WONEN ÉN IN DE STAD
Dat is Wonen in de Jacob


Bouw gestart!
De verkoop is vergevorderd, de bouw is gestart en er zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar:
• 2-kamerappartementen, 50 m2, prijs vanaf € 380.840 tot € 405.840
• 3-kamerappartementen, 63 of 72 m2, prijs € 499.840 en € 524.840
• 4-kamerappartement, 90 m2, prijs € 625.840
De genoemde vanaf-prijzen zijn vrij op naam, inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon, exclusief parkeerplaats en servicekosten. Dit zijn indicatieve vanaf-prijzen. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Op de website van De Jacob vind je de complete prijslijst.
Bij de 3- en 4- kamerappartement kan een parkeerplaats worden bijgekocht, bij de 2-kamerappartementen niet. Er wordt door de gemeente Amsterdam geen parkeervergunning op straat verleend.


2-kamerstadsappartement bouwnummer 211!
Stap dit moderne stadsappartement binnen en je staat in de hal van een gezellige 2-kamerwoning van circa 50 m². Je vindt deze woningen in gebouw Gerard. Hang je jas op aan de kapstok en loop verder naar de riante woonkamer met ruimte voor een open keuken. Met een fijne hoekbank creëer je een leuke zithoek en vanaf hier stap je zo het balkon op, volledig gericht op het zuiden. Adem de frisse buitenlucht in en voel de zon op je gezicht. Allemaal op jouw eigen plek in de stad.
Bij de keuken zit een deur naar de inpandige berging, met plek voor de wasmachine en droger. Er is meer dan genoeg ruimte in dit praktisch ingedeelde appartement. Vanuit de hal kun je ook doorlopen naar de slaapkamer en badkamer. Hier vind je het toilet, een wastafel én een inloopdouche.


Wat is de Jacob?
Dat is wonen met het centrum om de hoek en in het groen. De Jacob is de kers op de taart van een groter plan in de gewilde wijk Slotervaart. Het is hét sluitstuk van de vernieuwing van de Jacob Geelbuurt.
De Jacob omvat 92 koopwoningen verdeeld over drie woonblokken omringd door een prachtige gezamenlijke groene binnentuin die alleen voor bewoners toegankelijk is. Elke woning heeft zicht op deze groene binnentuin, waar je heerlijk buiten kan zitten. Naast een eigen binnentuin is de entree van het project ook bijzonder groen te noemen. Het project is namelijk te bereiken vanuit twee besloten autoluwe zijstraatjes. Hierdoor heb je voor de deur een bijzondere brede stoep met leefruimte voor gras, planten, heesters, bomen en speel- en ontmoetingsplekken.
Maar dit is nog niet alles. De Jacob is voor iedereen en bestaat uit echte stadsappartementen met 2 tot 4 kamers en gezinswoningen. Voor welke type woning je ook kiest, je geniet hier heerlijk van het stadse leven en woont midden in het groen.


92 ruime koopwoningen
De 92 koopwoningen in De Jacob hebben een gezamenlijke binnentuin tussen de drie woonblokken. Hier vind je ook een afgesloten parkeerterrein waar parkeerplaatsen te koop zijn speciaal voor bewoners.
De stadsappartementen en gezinswoningen van De Jacob zijn verdeeld over drie woonblokken: Eduard, Ferdinand en Gerard. De gezinswoningen liggen op de begane grond en de eerste verdieping, hebben een eigen voordeur aan de straat én een eigen tuin. De oppervlaktes van deze woningen variëren van circa 93 m2 tot 122 m2 en er zijn drie tot vier slaapkamers. Op de hogere verdiepingen liggen de stadsappartementen. De variëren van circa 50 m2 tot 90 m2. Deze beschikken over één tot maar liefst drie slaapkamers en een eigen fijne buitenruimte bij elke woning.
Er is volop keuze in producten en trends op het gebied van keukens, sanitair en tegelwerk. Ook het wijzigen van binnendeuren en deurgarnituur is mogelijk. Jij mag kiezen, zodat we jouw woning geheel naar jouw wensen kunnen uitvoeren.
Het gebouw Eduard is vanaf de Jacob Geelstraat te bereiken en de andere twee vanuit besloten en autoluwe zijstraten. In het midden komt een mooie binnentuin, maar ook vlak naast De Jacob zit een groene strook. Zo zou je bijna vergeten dat je midden in Amsterdam woont.


WONENINDEJACOB.NL
Bekijk de brochure, de prijslijst met de definitieve koopprijzen per woning en de ‘koopwijzer’ met alle informatie over het verkoopproces op de website van het project WONEN IN DE JACOB.NL.


Interesse in een appartement? Bel snel!
Bekijk de brochure, de prijslijst met de definitieve koopprijzen per woning en de ‘koopwijzer’ met alle informatie over het verkoopproces op de website van het project WONEN IN DE JACOB.NL.
Heb je interesse in één van de laatste appartementen? Bel snel met Hallie & Van Klooster Makelaardij via (020) 6816 716 of stuur een mail naar projecten@hallie-vanklooster.nl.


Duurzaam wonen
In De Jacob doen we verschillende dingen om het wonen hier zo groen mogelijk te maken. Met planten en bomen in de omgeving, maar ook op gebied van duurzaamheid! Zo liggen er zonnepanelen op het dak, zijn de overige daken voorzien van groen sedum, krijgen de woningen een eigen warmteaansluiting, vloerverwarming in plaats van radiatoren én kook je op een elektrische inductiekookplaat. En wist je dat elke kamer een eigen ruimtethermostaat krijgt? Zo kun je de temperatuur per ruimte instellen. Maar ook met de goede isolatie ga je straks veel energie besparen. Hier ga je echt duurzaam wonen.


Wonen in De Jacob
Alle voordelen van de stad, maar toch ook ruimte en groen, oftewel: de dingen die je zo moeilijk in het centrum kunt vinden. Het blijft een ingewikkelde zoektocht, maar De Jacob heeft een perfecte combinatie van beide. In de directe omgeving hoef je je niet te vervelen en het Vondelpark is altijd dichtbij. Hier ga je een rondje hardlopen, zit je met vrienden of familie in de zon of je gaat natuurlijk langs bij alle leuke plekken eromheen. Restaurantjes en cafés genoeg! Maar ook een rondje Sloterplas of eten bij leuke restaurantjes daar aan het water is echt om de hoek.


Appartement kopen?
Heb je interesse in één van de laatste appartementen? Bel snel met Hallie & Van Klooster Makelaardij via (020) 6816 716 of stuur een mail naar projecten@hallie-vanklooster.nl.
Read full description

Features

Build number
211 - B3

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment building with external walkway
Building type
Apartment building with external walkway
Year of construction
2022
Construction period
vanaf 2021 t/m 2030

Details

Building plot ready for construction
No
Location
By a park, On a quiet road, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
50 m²
Volume
150 m³

Layout

Number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of floors
1
Number of floors
1
Kitchen type
Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Heating type
District heating
Hot water installation
District heating

Land registry details

Cadastral designation
Sloten D 7217
Ownership structure
Leasehold

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No

Storage space

Facilities
Fibre optic cable, Elevator, Mechanical ventilation system, TV cable
View all features

Map Stadsappartement - 2 kamers Amsterdam

Share this property