previous | next

Srefidensiplein AMSTERDAM

Save property
This apartment is sold conditionally

Description

Een heerlijk ruim hoekappartement met uitzicht op de straatzijde én het Srefidensiplein aan de noordkant. Het appartement is gelijkvloers en heeft een fijne loggia op de hoek van bijna 10 m² aan de voorzijde.

Dit appartement maakt onderdeel uit van het kleinschalige nieuwbouwproject IJgenwijs, omgeven door pleinen en autoluwe straatjes. In het hart van het Centrumeiland. Op deze unieke locatie, omgeven door het water van het IJmeer, is het rechtsaf voor het strand en linksaf voor alles wat IJburg en natuurlijk Amsterdam je te bieden hebben.

Wonen in IJgenwijs
De 34 duurzame koopwoningen variëren in grootte en in type, met afmetingen vanaf 60 m2 tot ruim 150 m2. Alle woningen hebben een tuin of royale buitenruimte. Ook is er een gemeenschappelijke buitenruimte op de begane grond. De woningen zijn goed op de zon georiënteerd.

Duurzaam
Ook je energiekosten zijn laag door het duurzame ontwerp met een uitzonderlijke Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van -0,3. EPC zegt iets over hoe zuinig het gebouw is. Hoe lager de EPC, hoe minder energie je verbruikt. Om deze waarde te bepalen, wordt alleen het energieverbruik gemeten dat direct te maken heeft met het gebouw zoals isolatie, verwarmen en koelen, ventileren en verlichting. Een EPC van 0 betekent dat het gebouw energieneutraal is. In het geval van IJgenwijs slaat het gebouw zelfs meer energie op, dan dat verbruikt wordt.

Locatie & voorzieningen
Op Centrumeiland IJburg woon je in een prachtige, groene en waterrijke omgeving, met het centrum van Amsterdam onder handbereik. Een eiland met brede oevers en een beschut binnengebied met kleine winkels, speciaalzaken en horeca. Maar ook een grote supermarkt voor je dagelijkse boodschappen, scholen en zelfs een kleinschalige jachthaven. Hier wordt IJgenwijs gerealiseerd, in het hart van Centrumeiland. Op deze unieke locatie, omgeven door het water van het IJmeer, is het rechtsaf voor het strand en linksaf voor alles wat IJburg en natuurlijk Amsterdam je te bieden hebben.
Centrumeiland ligt aan de oostzijde van IJburg, grenzend aan Haveneiland-Oost. De wijk is ontsloten met de IJ-tram, een snelle en rechtstreekse verbinding met het centrum van Amsterdam. Tot recent was het een nog onontgonnen gebied.

Goed wonen:
• Natuurrijke omgeving met veel groene plantsoenen
• Scholen, kinderopvang, supermarkten
• Ruimbaan voor voetgangers, fietsers en buitenspelende kinderen
• Veel speelmogelijkheden
• Recreatie / sportgelegenheden
• Autoluwe wijk
• Binnen 20 minuten op Centraal Station met de tram
• Dichtbij het strand met watersportmogelijkheden op loopafstand
• Gezellige haven met restaurants

Bel ons voor meer informatie of neem kijkje op de project website.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
New development
Bouwnummer
17
Year of construction
2021
Roof covering
flat roof

Surface Area and Volume

Usage area Living
79 m²
Building-related outside
10 m²
Gross volume
209 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1

Energy

insulation
fully insulated
Hot water
district heating

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
AU
Index number
17
Lot
3974
Ownership structure
Leasehold
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Type of garage
geen garage

Parking

Type of parking
Parking garage
View all features

map Srefidensiplein AMSTERDAM

Share this property