Previous | Next

Maria Beshof 44 Amsterdam

Amount € 395.840 v.o.n.

Save property
This apartment is Sold

Description

Compact en mooi stadsappartement

*** KOM NAAR HET VERKOOP INFO-UUR OP ZATERDAG 23 JULI VAN 10.30 TOT 11.30 UUR! ***

Stap op de bovenste verdieping van het gebouw dit moderne stadsappartement binnen en je staat in de hal van een gezellige 2-kamerwoning van circa 50 m². Je vindt deze woningen in gebouw Gerard. Hang je jas op aan de kapstok en loop verder naar de riante woonkamer met ruimte voor een open keuken. Met een fijne hoekbank creëer je een leuke zithoek en vanaf hier stap je zo het balkon op, volledig gericht op het zuiden. Adem de frisse buitenlucht in en voel de zon op je gezicht. Allemaal op jouw eigen plek in de stad.

Bij de keuken zit een deur naar de inpandige berging, met plek voor de wasmachine en droger. Er is meer dan genoeg ruimte in dit praktisch ingedeelde appartement. Vanuit de hal kun je ook doorlopen naar de slaapkamer en badkamer. Hier vind je het toilet, een wastafel én een inloopdouche.

De badkamer komt met mooi sanitair en tegelwerk, maar je kunt zelf ook nog veel beslissen over de afwerking. Er is volop keuze in producten en trends op het gebied van keukens, sanitair en tegelwerk. Ook het wijzigen van binnendeuren en deurgarnituur is mogelijk. Jij mag kiezen, zodat we jouw woning geheel naar jouw wensen kunnen uitvoeren. Jouw eigen keuzes maken de woning straks helemaal af!

De bouw is al gestart, dus niets staat straks meer de oplevering van deze mooie woning in de weg. De prijs voor dit appartement is € 395.840 vrij op naam, zelfs inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon! Er kan geen parkeerplaats bij worden gekocht en de gemeente geeft geen parkeervergunning.


*** KOM NAAR HET VERKOOP INFO-UUR OP DONDERDAG 14 JULI VAN 16.30 – 17.30 UUR! ***
Je bent van harte welkom bij het verkoopspreekuur bij Hallie & Van Klooster Makelaardij op de Frederik Hendrikstraat 84. Aan de hand van een uitgebreide presentatie, een mooie maquette en grote plattegronden laten wij jou graag zien en informeren wij jou uitgebreid hoe De Jacob allemaal gaat worden: van bouwterrein nu tot prachtige gebouwen met mooie koopwoningen straks. Er zijn nog maar een paar appartementen te koop, dus loop binnen en laat je informeren.
Graag tot dan! De koffie staat voor u klaar!


Wonen in het groen met het centrum om de hoek
Het appartement ligt straks in gebouw Gerard binnen het nieuwbouwproject De Jacob. De Jacob is straks wonen met het centrum om de hoek en in het groen. De Jacob is de kers op de taart van een groter plan in de gewilde wijk Slotervaart. Het is hét sluitstuk van de vernieuwing van de Jacob Geelbuurt.

De Jacob omvat 92 koopwoningen verdeeld over drie woonblokken omringd door een prachtige gezamenlijke groene binnentuin die alleen voor bewoners toegankelijk is. Elke woning heeft zicht op deze groene binnentuin, waar je heerlijk buiten kan zitten. Naast een eigen binnentuin is de entree van het project ook bijzonder groen te noemen. Het project is namelijk te bereiken vanuit twee besloten autoluwe zijstraatjes. Hierdoor heb je voor de deur een bijzondere brede stoep met leefruimte voor gras, planten, heesters, bomen en speel- en ontmoetingsplekken. Maar dit is nog niet alles. De Jacob is voor iedereen en bestaat uit echte stadsappartementen met 2 tot 4 kamers en gezinswoningen. Voor welke type woning je ook kiest, je geniet hier heerlijk van het stadse leven en woont midden in het groen.


Duurzaam wonen
In De Jacob doen we verschillende dingen om het wonen hier zo groen mogelijk te maken. Met planten en bomen in de omgeving, maar ook op gebied van duurzaamheid! Zo liggen er zonnepanelen op het dak, zijn de overige daken voorzien van groen sedum, krijgen de woningen een eigen warmteaansluiting, vloerverwarming in plaats van radiatoren én kook je op een elektrische inductiekookplaat. En wist je dat elke kamer een eigen ruimtethermostaat krijgt? Zo kun je de temperatuur per ruimte instellen. Maar ook met de goede isolatie ga je straks veel energie besparen. Hier ga je echt duurzaam wonen.


Wonen in De Jacob
Alle voordelen van de stad, maar toch ook ruimte en groen, oftewel: de dingen die je zo moeilijk in het centrum kunt vinden. Het blijft een ingewikkelde zoektocht, maar De Jacob heeft een perfecte combinatie van beide. In de directe omgeving hoef je je niet te vervelen en het Vondelpark is altijd dichtbij. Hier ga je een rondje hardlopen, zit je met vrienden of familie in de zon of je gaat natuurlijk langs bij alle leuke plekken eromheen. Restaurantjes en cafés genoeg! Maar ook een rondje Sloterplas of eten bij leuke restaurantjes daar aan het water is echt om de hoek.


Interesse?
Heb je interesse in dit 2-kamerappartement met parkeerplaats? Bel snel met Hallie & Van Klooster Makelaardij via (020) 6816 716 of stuur een mail naar projecten@hallie-vanklooster.nl. Wij kunnen je dan alles vertellen de woning en kopen in het project. Ook is een mooie maquette op ons kantoor te zien. Wil je je alvast vooraf inlezen? Neem dan een kijkje op de website WONEN IN DE JACOB.NL.
Read full description

Features

Build number
254

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment building with external walkway
Building type
Apartment building with external walkway
Year of construction
2022
Construction period
vanaf 2021 t/m 2030

Details

Building plot ready for construction
No
Location
By a park, On a quiet road, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
50 m²
Volume
150 m³

Layout

Number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of floors
1
Number of floors
1
Kitchen type
Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Heating type
District heating
Hot water installation
District heating

Land registry details

Cadastral designation
Sloten D 7217
Ownership structure
Leasehold

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No

Storage space

Facilities
Fibre optic cable, Elevator, Mechanical ventilation system, TV cable
View all features

Map Maria Beshof 44 Amsterdam

Share this property