previous | next

Frederik Hendrikstraat 30III AMSTERDAM

Save property
This apartment is under offer

Description

Royaal dubbel bovenhuis met enorm veel lichtinval in de geliefde Frederik Hendrikbuurt van circa 97m². De woning beschikt over maar liefst vier kamers, twee zonnige balkons en een riant dakterras.

De woning ligt vlakbij het gezellige Hugo de Grootplein. Werkelijk alles wat deze buurt zo leuk maakt ligt op loopafstand. Naast een grote supermarkt, vind je op het plein een keur aan cafés, restaurants, koffietentjes, en winkels voor dagelijkse benodigdheden. Lopend naar onder andere Morgan & Mees, Coffee & Juices, en de Two Chefs Bar. De Jordaan, Westerpark, de Hallen en het Vondelpark kun je binnen een paar minuten fietsen of met de tram bereiken. In de straat is een tramhalte van lijn 3, lijn 10 is vlakbij op de Marnixstraat en bussen 18 en 21 stoppen op de hoek. Parkeervergunninggebied West 7.4 heeft momenteel met twee maanden de kortste wachtlijst van Amsterdam.

INDELING
Middels de gemeenschappelijke entree bereik je via het trappenhuis de woning op de derde verdieping. Je komt binnen in de open keuken dat voorzien is van diverse inbouwapparatuur als een oven, vijf pits kooktoestel, wasemkap en koel- vries combinatie. Deze verdieping beschikt over drie kamers, een badkamer en een ruim balkon op het zonnige westen.

Via de interne trap bereik je de vierde verdieping. Hier tref je een riante slaapkamer en toegang tot het ruime dakterras met de hele dag zon. De legalisering hiervan loopt momenteel bij de gemeente.

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpacht grond onder de algemene bepalingen voor voortdurende recht van erfpacht 2000. Het huidige tijdvak loopt tot 30 september 2034 en de jaarlijkse canon bedraagt thans €99,21.

VvE
De VvE bestaat uit vier leden. De servicekosten bedragen circa €111,28 per maand.

Bijzonderheden:
- Ideaal voor beleggers;
- Oplevering kan dit jaar nog;
- Vier kamers;
- Riant en zonnig dakterras;
- Legaliseringen lopen;
- Betreft gemeentelijke erfpachtgrond.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Read full description

Features

Transfer

Service costs
€   112 p/m
Status
under offer
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1911
Roof covering
combination roof

Surface Area and Volume

Usage area Living
97 m²
Other indoor space
1 m²
Building-related outside
45 m²
Gross volume
384 m³

Layout

Total number of rooms
5
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Facilities
natuurlijke ventilatie

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Remeha
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
Q
Index number
4
Lot
9015
Ownership structure
Leasehold property
Location
In a residential neighbourhood, Unobstructed views

Parking

Type of parking
Paid parking
View all features

map Frederik Hendrikstraat 30III AMSTERDAM

Share this property