Previous | Next

Frank Martinus Arionstraat Amsterdam

Amount € 649.625 v.o.n.

Save property
This apartment is Sold

Description

CREATIEVE WOONWERKWONING!

Op de hoek van gebouw Mooijburg Plein is een bijzonder en creatieve woon/werkwoning te koop. Deze is een combinatie van een prachtig hoekappartement van 109 m2 op de 1e verdieping samen met een creatieve extra ruimte van 35 m2 op de begane grond. Thuiswerken in optima forma!

Op de 1e etage van nieuwbouwproject Mooijburg Plein op het fonkelnieuwe Centrumeiland van IJburg ligt het hoekappartement. Een heerlijk lichte woning! Een living met een ruim hoekbalkon op het NW (zon einde middag) en uitzicht op een parkje, open keuken, twee grote slaapkamers, extra kamertje annex berging, twee badkamers, separaat toilet en nog een extra balkonnetje.... wat wil je nog meer?

Dit appartement kan vergroot worden door de pal eronder op de begane grond gelegen extra bedrijfs-/werkruimte van 35 m2 erbij te kopen. Samen wordt het dan een appartementsrecht. De extra ruimte op de begane grond is zeer geschikt voor werken aan huis, wonen en werken op gescheiden etages maar wel zeer comfortabel dichtbij. Je kunt er je eigen bedrijf in vestigen, je werkkamer van maken, een eigen yogastudio of schoonheidssalon aan huis, je zegt het maar! Naast die 35 m2 begane grond ruimte kan nog een extra sanitairblok geplaatst worden. Uiteraard kan er meegedacht worden over de voor u meest wenselijke indeling! Totaal bedrag van appartement en extra ruimte gezamenlijk is 649.625 euro v.o.n. Dit is de richtprijs voor het basispakket op basis van jaarlijkse canonbetaling, exclusief servicekosten en exclusief parkeerplaats. Bij de woning geldt dat deze standaard wordt verkocht mét een individuele berging à € 4.200.

Parkeren kan separaat bijgekocht worden voor 30.000 euro (v.o.n.) in de parkeergarage, evenals een handige externe berging in de garage.


Mooijburg Plein
------------------
Jouw duurzame droomappartment op Centrumeiland, het hart van IJburg Amsterdam. Een appartementengebouw met een houten gevel, tuinen, balkons en loggia’s. Mooijburg Plein op Centrumeiland in Amsterdam-IJburg wordt een markant appartementengebouw waarin je kunt wonen zoals je wil. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld met de totaal 15 toekomstige bewoners. Samen bepaal je het gevelbeeld, de buitenruimtes en de gemeenschappelijke ruimtes. Ook heb je invloed op de indeling van jouw eigen woning.

Mooijburg Plein wordt gerealiseerd midden op het eiland, op kavel 12.06, naast een park en op de zon gericht. Achter de boeiende gevel biedt Mooijburg Plein verschillende type woningen: van compacte appartementen, mooie hoekwoningen en een grootste stadswoning. De woonoppervlaktes van de vier nog beschikbare woningen zijn 85, 109 en 163 m² en allemaal met de mogelijkheid om een fijne buitenruimte te hebben. De prijsindicaties zijn ongeveer 399.500 euro en 535.800 euro en en 750.000 euro (v.o.n.). Dit zijn richtprijzen voor het basispakket op basis van jaarlijkse canonbetaling.

Er zijn nog twee verschillende woningen beschikbaar:
* Een hoekappartement op de 2e etage, van circa 109 m2 met mooi ruim hoekbalkon, richtprijs 535.800 euro von
* Een hoekwoon/werkwoning op de begane grond en 1e etage, met twee entrees (!), van ca 144 m2, met een mooi hoekbalkon, richtprijs 649.625 euro von
Bij beide appartementen geldt dat deze standaard worden verkocht mét een individuele berging à € 4.200.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) voor de aanvullende informatie zoals indicatieve plattegronden en een concept prijslijst met richtprijzen. Houd u er svp rekening mee dat een en ander aan wijzigingen onderhevig is gezien de aard van het project. Ook kunt u bellen voor een persoonlijke afspraak over het project. Voor de Mooijburg Plein appartementen laten we u tijdens de afspraak op kantoor graag ook de zeer informatieve digitale tours door de woning en het project zien. Leuk om bijna live door de appartementen en het gebouw te kunnen lopen! Daarnaast is zijn ook handige zonnestudies te zien!


Mooijburg Plein
Een woning laten bouwen zoals u dat wilt, maar zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken? Dus zonder zelf de voorfinanciering te hoeven betalen en door het proces aan de professionals over te laten? Als u dat aanspreekt is MedeOpdrachtgeverschap wellicht iets voor u. Je werkt samen met de ontwikkelcombinatie Natrufied- DGV Group, een samenwerkingsverband van een duurzaam architect en duurzaam ontwikkelaar die hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend hebben. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt met een EPC van -0,2, waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is. Natrufied en DGV Group werken graag met u als toekomstig eigenaar en bewoner samen om dat te maken waar echt behoefte aan is.

Wilt u daadwerkelijk instappen en een woning kopen, dan is de volgende stap om de intentieverklaring dat u aan het project wilt deelnemen te tekenen. Deze verklaring is niet vrijblijvend, u gaat hiermee een overeenkomst met het project aan. U tekent daarmee ook voor de verplichting om €2500 optiegeld te betalen. Tot aan het moment van koop-/aanneemovereenkomst zijn er voor u geen verdere financiële verplichtingen. Het optiegeld is niet terugvorderbaar, maar wordt wel in mindering gebracht op de totale aankoopsom.

Locatie
Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op centrumeiland komen ongeveer 1.300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke ‘stadshart’ van IJburg, met winkelvoorzieningen en het grote stadsstrand, uitkijkend over het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met een intiem binnenmilieu. De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.

Voortgang
Voor Mooijburg Plein (kavel 12.06) hebben we al een groep medeopdrachtgevers met wie we het definitieve ontwerp proces in zijn gegaan. Aansluiten is zeker nog mogelijk! De richtprijzen gaan uit van een basisprijs voor de woning met binnenwanden en -deuren, elektra- en leidingwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie. De tuin, een loggia of andere buitenruimte en dergelijke komt hier nog bovenop. De richtprijzen zijn bovendien exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon (dus op basis van een jaarlijkse canonbetaling), inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats.

Interesse?
Indien u interesse hebt dan horen wij graag voor welke woning (en). Dan kijken we of die voor u beschikbaar zijn. Van belang is te vermelden dat aankoop alleen voor eigen bewoning mogelijk is (zelfbewoningsplicht voor zelfbouw). Het is niet mogelijk deze woning als beleggingsobject te kopen.

Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) om meer informatie te ontvangen zoals plattegronden en een prijslijst of voor een persoonlijke afspraak over het project en/of indien u wilt instappen in het project.
Read full description

Features

Build number
Woonw. app

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment on two lower floors
Building type
Apartment on two lower floors
Year of construction
2021

Details

Building plot ready for construction
No
Location
By a park, In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No
Roof covering
Flat roof

Surface Area and Volume

Floor space
144 m²
Volume
450 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
2
Number of floors
1
Number of bathrooms
2
Bathroom amenities
Shower, Double washbasin, Bathtub
Kitchen type
Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Heating type
Full floor heating

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No

Parking

Facility
Parking garage
Parking capacity
1

Storage space

Facilities
Elevator, zonnepanelen
View all features

Map Frank Martinus Arionstraat Amsterdam

Share this property